Tennisvereniging HLTV Juliana

De tennisvereniging HLTV Juliana werd op 20 maart 1911 officieel opgericht door officieren van het Hoornse Garnizoen. De vereniging startte in de Weel, in het begin van de huidige Grote Waal. Later betrok zij een complex aan de Sportlaan. In de jaren 70 van de vorige eeuw groeide het aantal tennissers enorm en ook de bevolking van Hoorn nam sterk toe.

De gemeente Hoorn stichtte een groot tenniscomplex aan de Holenweg: 10 gravelbanen, een kantine en kleedkamers. Kort daarna verrees een hal met vier banen. Gedurende het zomerseizoen huurde de vereniging het totale complex en groeide daardoor snel uit tot een van de grootste clubs van Nederland (circa 1300 leden). Om diverse redenen is in november 1989 besloten dat tennisvereniging Juliana een eigen park zou stichten aan de Blauwe Berg.
Op vrijdag 27 maart 1992 werd ons huidige complex officieel geopend. Het is een complex bestaande uit een gezellig clubhuis, 8 gravelbanen en een prachtige tuin eromheen. We zijn daar enorm trots op en we nodigen iedereen graag uit om ons een keer te bezoeken tijdens de mooie competitiewedstrijden op zondagen in april en mei of tijdens ons grote Boekweit|Olie Tennistoernooi in begin juli.

Adres

Adres: Blauwe Berg 33, Hoorn
Web: https://hltvjuliana.nl/


Uw logo hier?