Volleybalvereniging NIVO

Onze vereniging heeft 13 jeugdteams, 6 seniorenteams en 2 groepen recreanten. De omvang van de vereniging zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer en schept voldoende mogelijkheden om iedereen, op zijn of haar manier, van de volleybalsport te laten genieten.

Regelmatig organiseert de vereniging mixtoernooien en voor de jeugd zijn er meerdere speciale toernooien zoals een pepernoten- en oliebollentoernooi.

NIVO heeft veel jeugdteams en daarom is er voor iedereen en plek in een passend team. De jeugd in de leeftijd van 7 tot (ongeveer) 12 jaar speelt zijn wedstrijden in de Hoorn – Waterland competitie waarna ze door kunnen naar de NeVoBo competitie. Na hun jeugdcarrière kunnen de leden doorstromen naar een van de seniorenteams.

Volleybal voor senioren kan bij ons zowel in competitieverband als recreatief worden bedreven. Beide speelvormen bieden voldoende gelegenheid om het sportieve te combineren met het sociale.

Wilt u alleen uw conditie bijhouden en rustig een balletje meespelen dan is onze recreantenafdeling ideaal voor u. Als uw voorkeur uitgaat naar meer prestatiegericht volleybal, is er voldoende gelegenheid om u bij onze herenteams en damesteams volledig uit te leven.

NIVO heeft haar vaste trainingsavond op woensdag en op de maandagen zijn er extra trainingen voor verschillende jeugdteams.

Adres

Adres: Moerbalk 1, Hoorn
Web: http://www.volleybalnivo.nl/


Uw logo hier?