Over ons

De website Hoornsport is in 1998 opgericht als studieproject voor de Hogeschool Alkmaar. In die tijd hadden weinig bedrijven nog een website, laat staan sportclubs. Hoornsport was een internetportaal waar sportverenigingen en sportscholen zich gratis konden profileren. Alle sportverenigingen waren gegroepeerd per sport en per sportvereniging kon je een stukje lezen over de club.

Project23

Deze website wordt beheerd door Project23. Project23 is een internetbureau in Hoorn dat zich bezig houdt met het bouwen van websites, webshops en webapplicaties. Daarnaast hebben we diverse websites waarop wij onze klanten promoten. Wil je meer weten over Project23, bezoek dan eens onze website. Ga naar www.project23.nl.

Hoorn

Hoorn is een bruisende stad met een gezellig historisch centrum. Binnen de gemeente Hoorn zijn er veel mogelijkheden om sportief bezig te zijn, in groepsverband of individueel. Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit, dan ben je hier aan het goede adres. Voor meer informatie over Hoorn ga naar www.hoorn.nl.

Aanmelden

Staat jouw sportvereniging nog niet op Hoornsport? Laat het ons weten. Alle sportverenigingen en sportscholen worden gratis opgenomen. Mail naar info@project23.nl of gebruik het contactformulier.